Citroenmelisse op Hydrocultuur!

Wateringen
Citroenmelisse op Hydrocultuur! Citroenmelisse op Hydrocultuur!

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om uw welzijn te verbeteren? Citroenmelisse is het antwoord! Deze veelzijdige jonge binnenplant, ook bekend als Melissa officinalis, biedt tal van voordelen die uw leven kunnen verrijken. De citroenmelisse is familie van de munt, en de bladeren lijken er ook op. Een goed onderhouden, gesnoeide plant is overigens ook heel erg mooi. Ook is hij in pot buiten te bewaren, waar hij in de zomer zelfs in bloei kan geraken. Citroenmelisse bied voordelen kan gebruikt worden als thee of infusies of tijdens het koken in salades of bijvoorbeeld bij de vis voor een subtiele citroensmaak. Bij consumptie bij het een aantal gezondheidsvoordelen:
1. Kalmerende werking: citroenmelisse staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Het helpt stress en angst te verminderen, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn. Perfect voor een moment van ontspanning na een drukke dag!
2. Verbetering van de slaap: Heeft u moeite om in slaap te vallen of goed door te slapen? Citroenmelisse kan u helpen! Dankzij zijn kalmerende effect bevordert het een diepe en rustgevende nachtrust. Probeer een kopje citroenmelissethee voor het slapengaan en ervaar het verschil.
3. Verlichting van spijsverteringsproblemen: citroenmelisse is een natuurlijke oplossing voor diverse spijsverteringsklachten. Of het nu gaat om een opgeblazen gevoel, indigestie of milde krampen, citroenmelisse kan helpen om uw spijsvertering te kalmeren en te verbeteren.
De citroenmelisse is geteeld op hydrocultuur. Dit heeft lagere onderhoud als gevolg, doordat de plant in een laagje water mag staan waar wat plantenvoeding aan toegevoegd kan worden.
De citroenmelisse planten zijn 100% natuurlijk en vrij van toegevoegde chemicaliën, zodat u kunt genieten van de pure voordelen van dit wonderbaarlijke kruid. De citroenmelisse planten zijn verkrijgbaar voor slechts €5 per stuk. Ze zijn af te halen in Wateringen of kunnen bij u thuis bezorgd worden. Bij aanschaf van 4 stuks of meer, krijgt u 10% korting op de totaalprijs. Bezorgkosten zijn voor de kosten van de koper.

Vraag vantevoren om het meest recente aanbod en foto’s!

Log in en plaats gratis advertentie

Account aanmaken

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.