Op Marktplanten.nl koop en verkoop je eenvoudig jouw tuinplanten.

Heb je zelf planten gestekt of gekweekt en wil je ze graag weggeven of verkopen? Dat kan! Plaats een advertentie met jouw aanbod en kijk hoe snel andere tuinliefhebbers reageren op jouw bericht. Zo raak je jouw planten makkelijk en snel kwijt!

Ben je juist op zoek naar tuinplanten? Kies de gewenste categorie (Gratis planten, Goedkope planten of Exclusieve planten en Grote maten) en bekijk het aanbod in jouw buurt of jouw regio. Zo vind jij die ene plant waarnaar je op zoek bent!

Hoe plaats je een advertentie?

Klik op de knop “Plaats advertentie” en vul de benodigde gegevens in. De eerste keer dien je een account aan te maken, zodat je jouw advertenties kunt plaatsen. Wees gerust, we delen jouw informatie met niemand, maar we hebben nu eenmaal wat gegevens nodig om de advertenties te kunnen plaatsen en tonen.

Vul het formulier in en kies de opties die van toepassing zijn. Denk hierbij aan de prijsstelling (Gatis, Alleen verzendkosten, Bieden of Vaste prijs), de prijs zelf, levering (zelf ophalen of verzenden via de post of een pakket), afmetingen en natuurlijk de beschrijving. Vergeet ook niet om je locatie in te vullen (postcode, plaats of regio), zodat tuiniers in je omgeving jouw advertentie makkelijk en snel vinden.

Is het plaatsen van een advertentie gratis?

Het plaatsen van een advertentie (en het reageren op advertenties) is bij ons gewoon gratis! Wel is het mogelijk om voor betaalde opties te kiezen, zodat jouw advertentie nog meer opvalt en je nog sneller succes hebt.

Wie zijn we?

Op Marktplanten.nl koop en verkoop je eenvoudig jouw tuinplanten.

Wij zijn voor een groener Nederland en willen er graag aan bijdragen dat oude maar gezonde planten niet zomaar in de kliko terechtkomen, maar dat we planten met elkaar gaan delen! Zo kan je jouw planten gratis weggeven aan tuinliefhebbers in de buurt, of jouw bomen, planten, stekken of zaden te koop aanbieden voor andere tuiniers. Jij raakt zo planten die je over hebt makkelijk kwijt en anderen kunnen heel voordelig hun tuin vergroenen. Klinkt goed toch?

Lees meer over ons

Log in en plaats gratis advertentie

Account aanmaken

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.