Planten zijn waardevol!

Wij zijn voor een groener Nederland en willen er graag aan bijdragen dat oude maar gezonde planten niet zomaar in de kliko of milieustraat terechtkomen. We zien juist graag dat we planten vaker met elkaar gaan delen! Zo kan je jouw planten gratis weggeven aan tuinliefhebbers en plantenliefhebbers in de buurt, of jouw kamerplanten, bomen, tuinplanten, stekken of zaden te koop aanbieden. Tuinplanten of kamerplanten die jij over hebt, raak je zo makkelijk en snel kwijt en anderen kunnen heel voordelig hun huis en tuin vergroenen. Klinkt goed toch?

Hoe werkt het?

Op Marktplanten.nl koop en verkoop je eenvoudig jouw planten. Heb je zelf planten gestekt of gekweekt en wil je ze graag weggeven of verkopen? Dat kan! Plaats een advertentie met jouw aanbod en kijk hoe snel andere tuinliefhebbers en plantenliefhebbers reageren op jouw bericht. Zo raak je jouw planten makkelijk en snel kwijt!

Ben je juist op zoek naar tuinplanten of kamerplanten? Kies de gewenste categorie en bekijk het aanbod in jouw buurt of jouw regio. Zo vind jij die ene plant waarnaar je op zoek bent!

Lees meer over het plaatsen van een advertentie

Contact

Heb je een vraag, of heb je hulp nodig? Of zou je graag een samenwerking met ons aangaan?

Neem contact met ons op en laat het weten.

Privacy

Marktplanten.nl hecht veel waarde aan privacy en het verantwoord en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, laat het dan vooral aan ons weten.

Bekijk onze Privacy pagina.

Log in en plaats gratis advertentie

Account aanmaken

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.